Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana päivänä

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Kumituotteet » Kumimatot

Kumimatot

Pikatek Oy tarjoaa laajan valikoiman kumimattoja kohteen suojaamiseen lialta ja kulumiselta. Kyseisten tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erityisesti hyvä vaimennus ja suojauskyky.

Tyypillisesti kumimatot jaetaan kahteen eri ryhmään käyttökohteiden mukaan, normaaleihin ja öljynkestävyyttä vaativiin mattoihin. Oikean kumimaton ja materiaalin valitseminen tuovat ulkonäön lisäksi myös liudan käytännön hyötyjä. Yhtenä esimerkkinä voidaan pitää pitkittäisuraisia sälemattoja tai rihlamattoja, jotka ominaisuuksiensa ansiosta helpottavat huomattavasti erilaisten tavaratilojen puhdistusta.

Rengasmatot

Rihlamatot

Sälematot

Näytetään kaikki 5 tulosta

Valikoimamme

Kumimattojen tuotevalikoimamme kattaa kolikkomatot, sälematot, rengasmatot ja ruutumatot. Tutustu valikoimaamme ja eri tuotteiden ominaisuuksiin, mikäli huomaat jonkin tuotteen puuttuvan tai sinulla ilmenee muuta kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä!

Käyttökohteet

Kumimattojemme yleisimpiä käyttökohteita ovat muun muassa eteistilat, julkiset tilat, ovien edustat, erilaiset tavaratilat sekä teollisuuden moninaiset käyttökohteet. Laadukkuus ja monet tyyppiominaisuudet takaavat lähestulkoon loputtoman listan eri käyttömahdollisuuksia, siis vain mielikuvituksesi on rajana!

Tilaus ja toimitus

  • Tuotteet saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana
  • Yhteenlaskettu toimitusaika 1–7 arkipäivää Suomen ympäri

Miksi Pikatek Oy

Kumimattojen muutokset ja alan kehittyminen ovat olleet huomiomme kohteena jo vuosikymmenien ajan. Yritystoiminnan kehittyminen samanaikaisesti tämän monipuolisen tuotekategorian kanssa on mahdollistanut oikeiden tuotteiden löytymisen sekä yhteistyö suurimpien toimijoiden kanssa takaa varmasti kilpailukykyiset hinnat laadusta yhtään tinkimättä.

Omalla toiminnallamme haluamme tukea kestävää kehitystä, jonka etuja ajaen jokainen toimintamme osa alue toteutuukin. Valitsemalla meidät, tuet kotimaista toimintaa samalla varmistaen saamiesi tuotteiden tasaista laatua. Tarjoamme erittäin luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin tukemaan juuri sinun tarpeitasi.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappiin tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteesi.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-Pe 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Ukkolantie 21, 80130 Joensuu
Ma-Pe 8.00-16.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2023 KK Pikatek Oy