Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkausvanteet » PET vanne

PET vanne

Pikatek Oy tarjoaa laajan valikoiman polyesteristä valmistettuja PET-vanteita teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin. Materiaali takaa vanteelle korkean vetolujuuden lisäksi myös loistavat venymäominaisuudet. Suosittelemmekin PET-vanteita lähes poikkeuksetta teräsvanteiden sijaan.

Vanteen muita etuja ovat muun muassa kierrätettävyys, edullisuus, uv-säteilyn kestävyys sekä työturvallisuus. Alta löytyvien kokojen lisäksi myymme kokoja myös asiakkaidemme mittojen mukaan. Tarvittaessa tuotetta saatavilla myös painatuksilla. Lupaamme löytää sopivan tuotteen juuri sinun tarpeeseesi.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Lue lisää

Vanteen ominaisuudet

PET vanne soveltuu hyvin esimerkiksi tavaroiden ja kuormien sidontaan lavalle, tavaroiden kiinnitykseen sekä niputukseen. Kestävästä polyesteristä valmistetuilla vanteillamme voit korvata entisaikaan hyvin suositut ja laajalla skaalalla käytetyt metallivanteet. Vetolujuuden ja venymäominaisuuksien lisäksi ylivoimaisen tuotteesta tekee shokkivaikutuksen kestokyky kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Terävien reunojen puuttuminen ja avaaminen ilman pelkoa vaarallisesta vanteen sinkoamisesta luovat käyttömukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta jokaisessa käsittelyn vaiheessa. Suosittelemme kulmasuojien käyttöä herkästi vaurioituvien tuotteiden niputukseen välttämään kulmien vaurioitumista nostoissa ja kuljetuksissa.

Tilaamasi tuotteet saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana. Toimitusaika on Suomessa 1–7 arkipäivää.

Miksi Pikatek?

Pitkän yrityshistoriamme aikana olemme toimineet alan asiantuntijana yhdessä jatkuvasti kehittyvien vannemarkkinoiden parissa. Olemme nähneet alan kehittymisen, jonka pohjalta olemme laajentaneet ja muokanneet omaa valikoimaamme.

Pikatek Oy:n pitkä historia alalla, mahtavat yhteistyökumppanimme sekä oma maahantuonti takaavat aina tasaisen laadun lisäksi varmasti kilpailukykyiset hinnat. Tilaamalla tuotteesi meiltä tuet suomalaisen, paikallisen yrityksen toimintaa sekä hankit itsellesi luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy