Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkausvanteet

Pakkausvanteet

Pikatek Oy tarjoaa laajalla valikoimalla pakkausvanteet, muovivanteet ja sidontavanteet, joihin kuuluvat PET-vanteet, PP-vanteet, teräksiset pakkausvanteet sekä pakkausnauhat. Pakkausvanteet ovat keskeinen osa kuorman sitomista kuljetuksissa.

Pakkausvanteilta vaaditaan samaan aikaan monia ominaisuuksia, jonka takia oikean tuotteen valitseminen on erityisen tärkeää. Pakkausvanteiden perimmäinen tarkoitus onkin taata kuljetusten turvallisuus.

Valikoimastamme löytyvät vanteet eri ominaisuuksin sekä leveyksin. Tarjoamme asiakkaillemme todella kattavan valikoiman teräsvanteita sekä sinkittynä että mustamaalattuna. Pakkausvanteet löydät Varkauden ja Joensuun toimipaikoistamme, mutta voit tehdä tilauksen myös verkossa.

Ota yhteyttä

Pakkausnauha

Pakkausvanne teräs

PET vanne

PP vanne

Näytetään tulokset 1–24 / 38

Lue lisää

Pakkausvanteiden ominaisuudet

Kuorman saapuminen kohteeseen turvallisesti ja ennen kaikkea ehjänä antavat yrityksestäsi ja tuotteistasi hyvän, luotettavan ensivaikutelman. Vanteemme on kehitelty sopimaan eri käyttötarkoituksiin aina järeimmistä ja kookkaimmista kuormista pienimpiin ja kevyempiin. PP -ja PET-vanteisiin henkilökohtaiset painatukset tarjoavat rajattomat mahdollisuudet lisätä uniikkia yrityskuvaa. Yleisten teksti, – ja logopainatusten lisäksi vaihtoehtoina on myös digipainatukset valokuvista. Vain mielikuvitus on rajana nykymaailmassa!

Jos heräsi kysyttävää, ota yhteyttä!

Kysy lisää pakkausvanteista

Nopea toimitus

  • Tilaus saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Toimintamalli

Pikatek Oy:n pitkä historia pakkausvanteiden kanssa, sen aikana opitut asiat sekä solmitut yhteistyösuhteet takaavat varmasti alansa laadukkaimmat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Valitsemalla tuotteet meiltä turvaat omaa toimintaasi laadukkaitten materiaalien lisäksi saamalla luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Miksi Pikatek Oy?

Pikatek Oy on alun perin Varkaudesta peräisin oleva paikallinen yritys. Myöhemmin Joensuuhun laajentunut ja sen jälkeen emoyhtiön CreaPak: n kanssa yhteen kasvanut yrityksemme on teknisen kaupan erikoisliike, jonka valikoimaan muun muassa pakkausvanteet kuuluvat. Yhteistyö toimipaikkojemme välillä takaa entistä paremman mahdollisuuden palvella asiakkaitamme juuri heidän tarvitsemallaan tavalla.

Meille erityisen tärkeää on jokaisen asiakkaamme tyytyväisyys sekä pitkän historiamme aikana yrityksellemme kehittyneet tärkeänä pitämämme arvot. Yhdessä tiimimme kanssa haluamme päästä tuotteissamme ja toiminnassamme mahdollisimman sopivaan ratkaisuun, joka ajaa asiakkaamme etua.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy