Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkausvanteet » Pakkausnauha

Pakkausnauha

Pikatek Oy tarjoaa laajan valikoiman pakkausnauhoja sitomiseen ja pussituotteiden sulkemiseen. Voitte tulla tutustumaan pakkausnauhoihin Varkauden sekä Joensuun toimipisteisiimme. Lupaamme etsiä mahdollisimman pätevän vaihtoehdon juuri teidän käyttötarkoituksiin.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Lue lisää

Pakkausnauhan ominaisuudet

WG-nauha on polyesterimuovista valmistettu taipuisa ja pehmeä sitomiseen suunniteltu pakkausnauha. Muovinauha on kestävämpi kuin samaan tarkoitukseen käytetty PP-vanne. Suunnittelussa on huomioitu materiaalin lisäksi sen ominaisuudet. Nauhassa ei ilmene teräviä reunoja, mikä tarjoaa käyttömukavuuden lisäksi myös huomattavasti turvallisemman sidontavaihtoehdon. WG-nauha tyypillisesti kiristetään käsin, jonka jälkeen se lukitaan teräslankalukoilla.

Pussinsuljentaan tarjoamme käyttötarkoitukseen erikseen suunnitellut tuotteet. Sulkutarkoitukseen suunniteltu muovinauha molemminpuolisella metallilankavahvistuksella soveltuu elintarvikkeiden (kahvin, teen, konditoriatuotteiden, leipomotuotteiden) lisäksi moniin muihin pakkausta vaativiin käyttötarkoituksiin. Perinteisen ja laajalti varastoidun valkoisen värin lisäksi saatavilla myös muita värejä.

Kysy lisää pakkausnauhoista

Nopeat toimitukset

  • Tilatut tuotteet saadaan matkaan jo saman arkipäivän aikana.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Miksi Pikatek?

Tiedämme pakkausnauhojen kaltaisten erikoistuotteiden haasteet ja ominaisuudet, joita tuotteilta vaaditaan. Tilaamalla tuotteesi meiltä tuet kestävää kaupankäyntiä, jonka lisäksi saat itsellesi luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Pitkän historiamme aikana olemme kehittyneet yhdessä markkinoiden kanssa ja valinneet oikeiden tuotteiden lisäksi parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit, jotta kehitys alalla saadaan varmistettua.

Pikatek Oy:lle on erityisen tärkeää tukea kestävää taloutta ja noudattaa niitä arvoja, joita pitkän yrityshistoriamme aikana olemme toimintaamme kerryttäneet. Asiakastyytyväisyyden vaaliminen on arvojen noudattamisen ohella yksi tekemisiämme ohjaava tekijä. Luomme yhteistyökumppaniemme kanssa kokonaisuutta, joka palvelee mahdollisimman hyvin asiakkaitamme ja ympäristöä.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy