Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Teipit » Maalarinteippi

Maalarinteippi

Valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman maalarinteippejä sekä rajausteippejä teollisuuden, tuotannon sekä kotitalouksien tarpeisiin. Yleisimmin maalaamisessa peittämiseen käytetty yleislaatuinen maalarinteippi soveltuu myös kevyeen pakkaamiseen.

Pikatek Oy:llä on pitkä historia maalarinteippien parissa, johon ammattitaitomme pohjautuukin. Voitte tulla tutustumaan maalarinteippeihin Varkauden sekä Joensuun myymälöihimme. Lupaamme asiakkaallemme teippialan parasta palvelua sekä monia vaihtoehtoja juuri tarvitsemaanne tuotetta ja sen käyttötarkoituksia ajatellen.

Näytetään kaikki 14 tulosta

Lue lisää

Teippien toimitusaika

Tilauksesi saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana. Toimitusaika on 1–7 arkipäivää. Tilaamalla meiltä varmistat tuotteiden tasaisen laadun sekä saat pitkäaikaisen ja luotettavan yhteistyökumppanin.

Autamme oikean teipin valinnassa

Oikea rajausteippi maalaustyössä on hyvin olennainen osa onnistunutta lopputulosta, joten myös teipin valitsemisella on merkitystä. Yleislaatuisen maalarinteippimme lisäksi meiltä löydät UV-suojatut maalarinteipit esimerkiksi ikkunoiden ja ovenkarmien suojaamiseen. Toisena erikoisuutena mallistosta löytyy teollisuuslaatuinen maalarinteippi, joka soveltuu esimerkiksi automaalaamo- ja teollisuuskäyttöön. Kyseinen tuote kestää myös uunikuivatusta.

Miksi Pikatek?

Alkujaan varkautelaisen yrityksen laajentuessa Joensuuhun myös kapasiteettimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset teippituotteet paranivat valtavasti. Myöhempi yhteistyömme emoyhtiö Creapakin kanssa on edesauttanut tuotteiden toimituksessa ja valikoimamme kattavuuden maksimoinnissa. Pitkä kokemus alalla, sekä alan parhaat yhteistyökumppanit, takaavat aina laadukkaan tuotevalikoiman ja varmasti kilpailukykyiset hinnat.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy