Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Solumuovit

Solumuovit

Solumuovi on synteettinen, vettähylkivä pehmustemateriaali moniin suojaustarkoituksiin. Tuotetta käytetään muun muassa pehmustamiseen ja suojaamiseen esimerkiksi huonekaluteollisuudessa sekä keramiikka-, lasi- ja sähkötuotteiden sekä instrumenttien suojaamiseen. Nyt saat meiltä solumuovit myös elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Solumuovi-tuotteilta vaaditaan paljon, mihin olemmekin pitkän yrityshistoriamme aikana tottuneet. Solumuovin pitää olla samaan aikaan käytännöllinen ja kestävä sekä tyyliltään ja ulkoasultaan huoliteltu. Lupaamme löytää juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivimman vaihtoehdon! Solumuovivalikoimiimme voit tulla tutustumaan Varkauden sekä Joensuun myymälöihimme tai tilata tuotteet verkossa.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Lue lisää

Solumuovin ominaisuudet

Valmistuksen aikana muovin solut suurenevat reagoidessaan paisunta-aineeseen, jolloin monipuolinen, tavallista pehmeämpi ja muokattavampi solumuovi on saatu aikaan. Solumuovien laatuja on suunniteltu lukuisia erilaisia, monille eri käyttötarkoituksille.

Toimintamallimme

Tulevatpa solumuovimme sitten kotimaasta tai Euroopasta omalla maahantuonnillamme, takaamme tuotteiden riittävyyden varastossamme. Tilauksesi saadaan matkaan jo saman arkipäivän aikana. Toimitusaika Suomessa on 1–7 päivää.

Miksi Pikatek?

Pikatek Oy on alun perin varkautelainen ja myöhemmin Joensuuhun laajentunut tekniseen kauppaan erikoistunut liike. Yhteistyö toimipisteiden, sekä emoyhtiö CreaPakin kanssa, ovat mahdollistaneet entistä paremman keskittymisen asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen. Pitkään kehittyneelle yrityksellemme omat yritysmaailman arvot ovat erityisen tärkeitä. Haluamme tukea omalla toiminnallamme kestävämpää solumuovien kauppaa sekä kehittää asiakastyytyväisyyttä. Meiltä tilaamalla vahvistat yrityksesi pohjaa luomalla varmuutta ja sen avulla jatkuvuutta toimintaanne. Pikatek Oy tarjoaa teille pitkäkestoisen ja erittäin luotettavan yhteistyökumppanin.

Meille tärkeintä yritystoiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys sekä omien arvojemme noudattaminen jokaisen valitsemamme tuotteen elinkaaren eri vaiheessa. Historiamme aikana yrityksemme on kehittynyt yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamaan asiakkaillemme laadullisesti parhaat solumuovit. Vankka ammattitaitomme, laajentunut toimintamme, sekä oma maahantuonti Euroopan alueelta takaavat varmasti kilpailukykyiset hinnat jatkuvasti muuttuvalla alalla.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy