Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Muovituotteet » Tekniset muovit

Tekniset muovit

Pikatek Oy tarjoaa kattavan valikoiman teknisiä muoveja, jotka on suunniteltu perinteisempää muovia haastavampiin kohteisiin, olosuhteisiin ja tehtäviin. Kyseiset tuotteet on tehty kestämään normaaleja laatuja paremmin mm. lämpötilanvaihteluita ja kulutusta, jonka lisäksi ne ovat mitoiltaan tarkempia. Meiltä löydät myös tekniset muovit, jotka kestävät kemikaaleja.

Teknisten muovien suosio etenkin teollisuudessa on kasvanut jatkuvasti viime aikoina, johtuen muovin monipuolisuudesta ja ominaisuuksista. Kyseisten tuotteiden etuna on muun muassa ruostumattomuus, lahoamattomuus, kovankin kulutuksen kestäminen sekä erittäin pieni kitkakerroin.

PA Tangot

PC Polycarbonaatti

PE Polyeteeni

POM Tangot

Näytetään tulokset 1–24 / 56

Lue lisää

Teknisten muovien materiaalit

Valikoimissamme on muun muassa seuraavat materiaalit: polykarbonaatti, polyeteeni, akryyli, POM ja PA eli polyamidi.

Käyttökohteet

Muovit sopivat erinomaisesti sähköneristeeksi ja monet valikoiman tuotteista soveltuvat myös eristämään ääntä ja tärinää. Teknisistä muoveista esimerkiksi polyamidi (nailon) ja polyasetaali soveltuvat koneiden osiin kuten hammaspyöriin, ketjujohteisiin, liukulaakereihin sekä liukupaloihin. Kevyempiin kohteisiin, kuten ketjualustoihin ja kuljettimiin yleisesti, käytetään PE1000 ja seosainein vahvistetta PE 1000 MoS2-materiaaleja.

Muovilevyt

Pikatek Oy:ltä saat myös muovilevyt ja pleksilevyt teollisuuden sekä kotitalouksien tarpeisiin. Materiaali tarjoaa monipuoliset käyttökohteet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Polykarbonaattia, kansankielellä ”pleksiä” on saatavilla valikoimastamme eri paksuisena sekä mittaisena juuri tarpeesi mukaan. Asiakaspalvelijamme auttavat mielellään valitsemaan muovilevyt juuri sinun käyttötarkoituksiisi. Materiaaleihin ja tuotteisiin voit tulla tutustumaan Varkauden ja Joensuun toimipisteisiimme, tervetuloa!

Valikoimaamme

Pikatek Oy:ltä löydät niin perinteisen polykarbonaattilevyt, polyeteenilevyt kuin myös erikoiskäyttöön suunnitellut säänkestävät ja UV-suojatut muovilevyt.

Muovilevyjen käyttökohteet

Eri tekstuuriset ja väriset muovilevyt soveltuvat loistavasti harrastekäyttöön, rakentamiseen tai sisustamiseen. Erilaisien muovilevyjen avulla taiteilet kohteesta kuin kohteesta siistin ja persoonallisen. Muovilevyjen suosittuja käyttökohteita ovat muun muassa keittiöt, suihkutilat ja terassit. Levyt ovat kuitenkin ominaisuuksiensa ansiosta niin monikäyttöisiä, että lähinnä vain mielikuvitus on rajana eri käyttökohteita ajatellen. Muovilevymme ovat helppoja myös työstää.

Tilaus ja toimitus

  • Tilauksesi saadaan matkaan kahden arkipäivän sisällä.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Miksi Pikatek Oy?

Haluamme omalla toiminnallamme parantaa teknisten muovien markkinoita tarjoamalla laadukkaimmat tuotteet varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Emme tingi meille tärkeiden arvojen toteutumisessa niin omassa kuin yhteistyökumppaniemme toiminnassa.

Osaamisemme ja tietämyksemme muovilevyistä kumpuaa kokemuksestamme, jonka pitkän yrityshistoriamme aikana olemme kerryttäneet. Olemme nähneet markkinoiden ja tuotteiden muutokset, jonka pohjalta olemme osanneet kehittää valikoimaamme kohti nykyistä muotoaan. Asiakkaidemme kokemuksia ja tarpeita kuunnellen olemme olleet vuosikymmenet avoimia muutoksille.

Tuemme kestävää kehitystä ja haluamme tarjota kuluttajille mahdollisimman ympäristöystävällisen ratkaisun tarpeeseen kuin tarpeeseen laadusta tinkimättä. Meidät valitsemalla tuet suomalaista, paikallista yritystoimintaa varmistaen samalla saamasi tuotteiden aina tasaisen laadun. Tarjoamme asiakkaallemme luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Asiakkaiden tyytyväisyyden lisäksi yksi suurimmista meidän tekemisiämme ohjaavista tekijöistä on kestävän kehityksen mukainen toiminta. Valitsemme ympäristöystävällisimmin valmistetut tuotteet, unohtamatta muita tuotteen elinkaaren vaiheita. Tarjoamme pitkäaikaisen ja luotettavan yhteistyökumppanin, joka kuuntelee juuri sinun toiveitasi!

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy