Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana päivänä

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Muovituotteet » Tekniset muovit

Tekniset muovit

Pikatek Oy tarjoaa kattavan valikoiman teknisiä muoveja, jotka on suunniteltu perinteisempää muovia haastavampiin kohteisiin, olosuhteisiin ja tehtäviin. Kyseiset tuotteet on tehty kestämään normaaleja laatuja paremmin mm. lämpötilanvaihteluja ja kulutusta, jonka lisäksi ne ovat mitoiltaan tarkempia. Meiltä löydät myös tekniset muovit, jotka kestävät kemikaaleja.

Teknisten muovien suosio etenkin teollisuudessa on kasvanut jatkuvasti viime aikoina, johtuen muovin monipuolisuudesta ja ominaisuuksista. Kyseisten tuotteiden etuna on muun muassa ruostumattomuus, lahoamattomuus, kovankin kulutuksen kestäminen sekä erittäin pieni kitkakerroin.

PA Tangot

PC Polycarbonaatti

PE Polyeteeni

POM Tangot

Näytetään tulokset 1–12 / 54

Materiaalit

Valikoimissamme on muun muassa seuraavat materiaalit: polykarbonaatti, polyeteeni, akryyli, POM ja PA eli polyamidi.

Käyttökohteet

Muovit sopivat erinomaisesti sähköneristeeksi, ja monet valikoiman tuotteista soveltuvat myös eristämään ääntä ja tärinää. Teknisistä muoveista esimerkiksi polyamidi (nailon) ja polyasetaali soveltuvat koneiden osiin, kuten hammaspyöriin, ketjujohteisiin, liukulaakereihin sekä liukupaloihin. Kevyempiin kohteisiin, kuten ketjualustoihin ja kuljettimiin yleisesti käytetään PE1000 ja seosainein vahvistetta PE 1000 MoS2-materiaaleja.

Tilaus ja toimitus

  • Tilauksen yhteen laskettu toimitus aika 1–7 arkipäivää ympäri Suomen
  • Tuote saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana

Miksi Pikatek Oy?

Haluamme omalla toiminnallamme parantaa teknisten muovien markkinoita tarjoamalla laadukkaimmat tuotteet, varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Emme tingi meille tärkeiden arvojen toteutumisessa niin omassa, kuin yhteistyökumppaniemme toiminnassa.

Tuemme kestävää kehitystä ja haluamme tarjota kuluttajille mahdollisimman ympäristöystävällisen ratkaisun tarpeeseen kuin tarpeeseen, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Meidät valitsemalla tuet suomalaista, paikallista yritystoimintaa varmistaen samalla saamasi tuotteiden aina tasaisen laadun. Tarjoamme asiakkaallemme luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappiin tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteesi.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-Pe 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Ukkolantie 21, 80130 Joensuu
Ma-Pe 8.00-16.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2023 KK Pikatek Oy