Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkausvanteet » PP vanne

PP vanne

Valikoimastamme löydät sekä kone- että käsisidontaan polypropyleenistä valmistetut muovivanteet. PP vanne on ympäristöystävällinen ja erittäin kustannustehokas vaihtoehto tavaroiden ja pakkauksien kiinnittämiseen perinteisten, raskaiden teräsvanteiden tilalle. Valikoimastamme löydät kahdentyyppisiä muovivanteita.

Muovivanteen valinnassa tärkeää on tiedostaa mahdollisimman tarkasti käytön kohde. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat mielellään valitsemaan oikean vanteen juuri teidän käyttötarkoitukseenne!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Lue lisää

Vannevalikoimamme

PP-vanteitamme saatavilla eri vahvuuksin, värein ja leveyksin. Vanteet jaetaan kahteen ryhmään myös keskiön koon mukaan. Koko valitaan sen mukaan, kuinka ja missä vannetta aiotaan käyttää. 200 mm keskiölliset vanteet soveltuvat automaattikoneiden käytettäväksi. Isompi 406 mm keskiöinen vannerulla on suunniteltu käytettäväksi yleisimmissä vannekelavaunuissa.

Pikatek Oy tarjoaa myös PP-vanteiden käyttöön suunnitellut, erilaiset muovivannekoneet sekä niputtamiseen ja käsin sidontaan tarkoitetut lukot. Meiltä voit tilata myös painetut vanteet useilla eri värivaihtoehdoilla. Omat painatukset, kuten logot, tekstit, EAN-koodit sekä valokuvat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet erottua massasta. Näyttävä painatus on helppo ja edullinen, mutta myös tehokas keino tuotteidenne tunnettavuuden ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Pakkausvanne on esillä koko rahdin kuljetuksen ajan, mikä takaa näkyvyyden lähestulkoon paketin tai lavan sijainnista ja koosta riippumatta. Painatus on erittäin kustannustehokas mainonnan keino ottaen huomioon näkyvyyden laajuuden.

Käyttökohteet

Yleiskäyttöön, kuten kevyeen ja helppoon pakkaamiseen suunnitellut yleismuovivanteemme soveltuvat lähestulkoon kaikkeen pakkaamisen ja sidonnan saralla. Polypropyleenistä valmistetut PP vanteet sopivat keveyden ansiosta myös hennompiin kohteisiin kuten lehtien niputtamiseen ja pahvilaatikoiden ympärille. Vahvan rakenteen ja suunnittelun ansiosta kyseisiä vanteita käytetään myös kevyiden kuormien kuten lavojen sidontaan.

Tilaus ja toimitus

  • Tilaamasi lähetys saadaan matkaan 1–2 arkipäivän sisällä.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Miksi Pikatek Oy?

Olemme toimineet alalla pitkään ja nähneet PP-vanteiden markkinoiden muutokset. Kasvatamme ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme omien ja asiakkaidemme kokemuksien pohjalta. Rautaisen ammattitaitomme ja tarvittaessa oman maahantuonnin lisäksi laadun takaa maan parhaat yhteistyökumppannimme.

2022 alkutalvesta toimintaamme laajentanut emoyritys Creapak Oy tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet laadukkaan tavaran toimitukselle Suomessa. Asiakastyytyväisyys ja meille tärkeät arvot ohjaavat tekemisiämme jokaisen tuotteen valinnassa ja sen elinkaaren eri vaiheissa.

Valitsemalla Pikatek Oy:n saat itsellesi luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, joka ei tingi laadusta eikä tuotteiden ympäristöystävällisyydestä.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy