Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkausvanteet » Pakkausvanne teräs

Pakkausvanne teräs

Pakkausvanteiden valikoimastamme löydät korkealaatuiset ristiinpuolatut teräsvanteet, joiden kestävä päällyste sekä huolellisesti viimeistellyt reunat takaavat käyttömukavuuden, kestävyyden ja turvallisuuden samassa paketissa.

Vanne on äärimmäisen kestävyyden ansiosta sopiva sidonta- ja kiinnitysvanne muun muassa raskaisiin kuormiin. Tuote soveltuu erinomaisesti myös lavojen niputtamiseen ja kiristämiseen. Teräsvanteen pintakäsittelyn vaihtoehtoina tarjoamme sinkittyä sekä maalattua mustaa.

Kosteisiin olosuhteisiin, etenkin ulkokäyttöön suosittelemme sinkittyä vannetta. Kelan paino on noin 50 kg, suuremmissa tilauksissa lavan paino n. 600 kg.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Lue lisää

Toimitus

  • Tilaamasi tuote saadaan matkaan jo 1–2 arkipäivän aikana.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Miksi Pikatek?

Tunnemme teräsvanteet ominaisuuksineen todella hyvin johtuen pitkästä historiastamme alalla ja halustamme oppia aina lisää tarjoamistamme tuotteista. Nykymaailmassa pakkaustuotteita on saatavilla todella laajalla skaalalla ja käyttötarkoitukseen sopivin vaihtoehto voi olla jopa vaikeaa löytää.

Oikea tuote tuo pitkällä ajalla edullisuutensa ja laatunsa ansiosta lisää jatkuvuutta toimintaan ja voi tuottaa merkittäviäkin säästöjä. Rahdin saapuminen perille ehjänä ja siistinä, turvallisena kokonaisuutena antaa hyvän ja luotettavan ensivaikutelman asiakkaalle.

Oman maahantuonnin lisäksi vasta laajentunut yhteistyömme emoyritys CreaPak Oy:n kanssa on mahdollistanut yhä laajemmat valikoimat tuotteita ja paremmat toimitusmahdollisuudet Suomessa. Mikäli sinulla on kysyttävää lavojen sidonnasta, kiinnittämisestä tai muista vastaavista toimenpiteistä, autamme mielellämme valitsemaan juuri oikean tuotteen käyttötarkoitukseen.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy