Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit » Pakkauskalvot » Putkikalvo, letkukalvo, pussikalvo

Putkikalvo, letkukalvo

Pikatek Oy tarjoaa leveydeltään ja paksuudeltaan laajan valikoiman putkikalvoja teollisuuden ja rahtien tarpeisiin, kuten mattorullien kuljettamiseen. Polyeteenistä valmistettu kalvo soveltuu erilaisiin suojaustarpeisiin kosteutta ja likaa vastaan.

Saatavilla malliston tuotteiden lisäksi myös muita paksuuksia, kokoja, värejä ja lisäksi kalvoja UV-suojattuna sekä painettuna.

Letkukalvo (putkikalvo, pe sukka) on malliltaan putken muotoista muovia, josta on äärimmäisen helppo muotoilla ja leikata tarvittava pätkä pakkaamista tai muuta käyttötarkoitusta varten. Tarvittavan letkukalvon leveyden pystyy laskemaan selvittämällä pakattavan tuotteen piirin pituuden.

Ota yhteyttä

Näytetään kaikki 18 tulosta

Lue lisää

Autamme putkikalvon valinnassa

Rahdin kuljetuksissa pakkausmateriaalin tärkeys korostuu. Tuotteelta vaaditaan juuri tehtävään tarvittavat, mahdollisimman täsmäävät ominaisuudet, joiden puuttuessa toiminnan jatkuvuus kärsii huomattavasti.

Pikatek Oy tiedostaa kuljetuksen tärkeyden teollisuudessa, onhan se usein viimeinen osa ennen tuotteen luovuttamista asiakkaalle. Siisti ja ennen kaikkea ehjänä perille saapuneet pakkaukset antavat hyvän ensivaikutelman ja edustavat koko yrityksen/toimittajan imagoa. Mikäli kalvoistamme ilmenee kysyttävää, otathan yhteyttä!

Kysy lisää

Nopea toimitus

  • Tilauksesi saadaan matkaan 1–2 arkipäivän aikana.
  • Toimitusaika Suomessa on 1–7 arkipäivää.

Toimintamalli

Haluamme tarjota entistä ympäristöystävällisemmät pakkausmateriaalit asiakkaillemme kuitenkaan laadusta ja edullisista hinnoistamme tinkimättä. Meille erityisen tärkeää on pitkän historiamme aikana yrityksellemme kehittyneet arvot, niiden toteutuminen sekä asiakkaan palveleminen mahdollisimman hyvin.

Tilaamalla tuotteet meiltä, varmistat aina tasaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat alati muutoksessa olevilla muovialan markkinoilla. KK Pikatek Oy on luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka kuuntelee toiveitasi ja tarpeitasi.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy