Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Kun tilaat varastotuotteita klo 12 mennessä, tavara lähtee varastolta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vastaamme yhteydenottoihin saman päivän aikana

Jokainen asiakas saa oman vastuumyyjän

Meillä asiat hoituvat ja pidämme sen minkä lupaamme! Olemme joustavia, luotettavia ja ripeitä tekniikan sekä teknisen kaupan asiantuntijoita.

Etusivu » Tuotteet » Pakkaus​materiaalit

Pakkausmateriaalit

Alan parhaiden pakkausmateriaalien valmistus on lähtöisin hyvistä raaka-aineista ja pitkän linjan ammattilaisista. Pikatek Oy maahantuo ja myy suoraan Euroopassa valmistetut pakkausmateriaalit, pakkaustarvikkeet sekä pakkauskoneet.

Meiltä löydät tarvitsemasi ekologiset pakkausmateriaalit ja -tarvikkeet lavojen käärimiseen ja tuote- sekä lähetyspakkaamiseen. Myös elintarvikkeiden pakkausmateriaalit saat meiltä!

Pakkauskalvot

Pakkausvanteet

Pussit

Solumuovit

Teipit

Näytetään tulokset 1–24 / 373

Lue lisää

Valitse laadukkaat pakkausmateriaalit 

Pakkausmateriaaleihin panostaminen näkyy jokaisen niitä käyttävän yrityksen ja toimijan arjessa vahvasti.  Valitsemalla oikeat materiaalit oikealta toimittajalta, varmistat tuotteen eettistä pohjaa, kuljetusten kestävyyttä ja annat hyvän vaikutelman kohderyhmäsi asiakkaille. Laadukkaat, mutta edulliset pakkausmateriaalit säästävät pidemmässä juoksussa paljon resursseja, rahaa kuin myös aikaa ja vaivaa. 

Valitsemalla Pikatek Oy:n varmistat tuotantosi ja toimintasi aina laadukkailla pakkausmateriaaleilla ja pitkäaikaisella sekä luotettavalla yhteistyökumppanilla. Meille erityisen tärkeää on asiakkaan tyytyväisyys sekä yrityksemme keskeisinä pitämät arvot. Toiminnallamme haluamme varmistaa materiaalituotannon kestävyyttä ja ympäristön edun mukaista toimintaa.  

Toimintamallimme 

Tuotteiden maahantuonti ja tulevaisuuteen katsova pitkäjänteinen yrittäminen, asiantuntemus sekä tarkka toimintamme takaavat tuotteidemme kilpailukykyiset hinnat. Pakkausmateriaalimme voit löytää nyt Joensuun ja Varkauden toimipisteistämme sekä tilaamalla ympäri Suomen. Tilaamasi tuotteet saadaan eteenpäin jo saman arkipäivän aikana. Toimitusaikamme on 1-7 arkipäivää.  

Miksi Pikatek? 

Meidän kauttamme saat pakkaustarvikkeet edullisesti ja entistä nopeammin. Pikatek Oy on CreaPak Oy:n tytäryritys, mikä edesauttaa tavaran laadun tarkkailua ja toimituksiemme tehokkuutta huomattavasti.  

Tämä takaa myös tavaran riittävyyden sekä monivaiheisen mutta nopean ja huolellisen prosessin, jossa tuote saadaan laadusta ja nopeudesta tinkimättä perille asiakkaalle. CreaPak Oy:llä työskentelevät alansa ehdottomat asiantuntijat valmiina parantamaan pakkausmateriaalien laatua ympäri maailman.

Meillä on aina aikaa sinulle

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Soita 010 666 5590, laita viestiä whatsappilla tai lähetä meille sähköpostia myynti@pikatek.fi – kerromme mielellämme lisätietoja tuotteista ja neuvomme oikean tuotteen valinnassa.

Saat myös vastuumyyjän, joka on sinun alasi erityisasiantuntija ja tuntee tuotteet.

Aloita keskustelu myyjän kanssa

kk pikatek yhteiskuva

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy