Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

ALS Finland

Ympäristönäytteiden analyysipalveluja tarjoava ALS Finland Oy on tehnyt yhteistyötä KK-Pikatekin kanssa yli 10 vuotta. ALS Finlandin Outokummun toimipisteellä ollaan tyytyväisiä KK-Pikatekin tarjoamaan ammattitaitoiseen ja joustavaan tavaran toimitukseen. Luotettava ja pitkäikäinen yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

Yrityskaupan kylkiäisenä yhteisteistyöhön

KK-Pikatekin ja ALS Finlandin yhteistyö on alkanut jo yli 10 vuotta sitten. ALS Finland Oy:n Outokummun toimipisteen tuotantopäällikkö Nina Ähkönen ei ollut silloin vielä nykyisessä työssään, mutta muistelee aiemminkin hyvin toimineen yhteistyön tulleen yrityskaupan mukana.

Alun perin asiakkuus on lähtenyt näytepussi- ja hengityssuojaintarpeesta, johon KK-Pikatek on pystynyt vastaamaan toimivalla palvelulla..

”Yhteistyö toimii hyvin. Tilaan tarvittavat tavarat, jotka toimitetaan meille samalla viikolla.”

Nina Ähkönen

”Ja jos tulee eteen jotain hankalampaa asiaa tai pitää selvittää joku tuotteeseen liittyvä homma, he kyllä auttavat nopeasti. Kommunikointi hoituu pääasiassa suoraan puhelimitse Pentin kanssa. Ja, koska me tilaamme yleensä samoja tuotteita, hoituu asiat puhelimitse tosi vaivattomasti.”

Myös Sodankylän toimipiste hyötynyt asiakkuudesta

Nina Ähkösen mukaan KK-Pikatekin kanssa on todella helppoa toimia ja suurin syy siihen on yrityksen aidosti asiakaslähtöinen toiminta.

”Heiltä on aina saanut ystävällistä ja asiantuntevaa, hyvää palvelua. Ja heitä on erittäin helppo lähestyä.”

Nina Ähkönen

Entä onko toiminnassa jotain asiaa johon Ähkönen on erityisen tyytyväinen?

”Tietysti se, kun tilataan suuria määriä esimerkiksi näytepusseja kerralla. Arvostan sitä, että he sanovat suoraan niille toimitusajat. Ja mikäli tulee jotain muutoksia aiempaan esimerkiksi hintojen suhteen, tai jos joku tuote poistuu ja sen tilalle pitäisi ottaa joku korvaava tuote, he kertovat siitä oma-aloitteisesti. Pidän siitä, että he ovat tällaisissa asioissa aktiivisia ja rehellisiä.”

Yhteistyöstä on ollut hyötyä Ähkösen oman työajan säästymisen lisäksi myös ALS Finland Oy:lle, sillä yrityksen Sodankylän toimipisteelle toimitetaan samoja näytepusseja, joita Outokummussakin käytetään.

”Koska olimme todenneet pussit hyviksi, ei sodankyläläisten tarvinnut etsiä ja kilpailuttaa sen kummemmin tarvikkeita. Heille tavarat toimitetaan postirahtina.”


Katso referenssejämme

ALS Finland

”Jos tulee eteen jotain hankalampaa asiaa tai pitää selvittää joku tuotteeseen liittyvä homma, he kyllä auttavat nopeasti. Kommunikointi hoituu pääasiassa suoraan puhelimitse Pentin kanssa.”

Nina Ähkönen, Ostaja

Lue lisää

Greenfox

”Olemme erityisen tyytyväisiä Pikatekin toiminnassa luotettavaan palveluun ja siihen että kaikki tavarat toimitetaan suoraan meille. Palvelun ansiosta säästyy paljon aikaa, kun ei tarvitse lähteä- etsimään ja hakemaan tarvittavia tavaroita mistään.”

Tiina Savolainen, Toimitusjohtaja

Lue lisää

Vemta

”Heidän tarjoama palvelu on kokonaisuutena erinomaista. Suurin hyöty tästä on se, että voi keskittyä siihen olennaisimpaan omassa työssä, eikä tarvitse lähteä hakemaan jotain tavaroita mistään. He tuovat ne aina paikan päälle.”

Ossi Neuvonen, Ostaja

Lue lisää

FamiFarm

”Suosittelen Pikatekia kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat erilaisia pakkaus- tai muita tuotantotarvikkeita. Ja jotka on sopivan fyysisen etäisyyden päässä heistä. Heiltä saa hyvää apua arjen toimintaan.”

Jussi Loimusalo, Talouspäällikkö

Lue lisää

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy