Tekniset kumit, tekniset muovit ja pakkaustarvikkeet koko Suomeen

Vemta

Joensuulainen Vemta Oy on ollut reilut 10 vuotta KK-Pikatekin asiakkaana. Ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuihin laadukkaisiin ohutlevytuotteisiin keskittynyt yritys tarvitsee monenlaisia tarvikkeita kuten pakkaustarvikkeita, teippejä ja käsipyyhepapereita. KK-Pikatekin nopea ja joustava palvelu helpottaa yrityksen arjen pyörittämistä, kun voi keskittyä työaikana olennaisimpaan.

Hyvä tavoitettavuus ja luotettavat toimitukset

Vemta Oy:n myynnistä ja logistiikasta vastaava Ossi Neuvonen muistelee yhteistyön ajoittuvan joko vuoteen 2008 tai 2009.

”He tulivat tuolloin käymään meillä yrityksessä ja esittelivät tuotevalikoimaansa. Vakuutuin silloin heidän palvelustaan sekä kohdallaan olleesta hinta-laatusuhteesta”.

Asiakaspalvelu ja viestintä hoidetaan joko sähköpostilla tai puhelimitse.

”Soitan tai laitan sähköpostiviestin ja kysyn, löytyykö jotain tarvittavaa asiaa heidän valikoimastaan tai ilmoitan, mitä me tarvitsemme. Tavoitettavuus on aina ollut tosi hyvä.”

”Palvelu pelaa todella erinomaisesti sillä monesti saman päivän aikana Pentti käy jo tuomassa tarvittavat asiat meille.”

Ossi Neuvonen

Oma työaika säästyy olennaisimpaan

Ossi Neuvosen puheessa KK-Pikatekista toistuu useaan kertaa asiakkuuden helppous ja mutkattomuus.

”Heidän tarjoama palvelu on kokonaisuutena erinomaista. Suurin hyöty tästä on se, että voi keskittyä siihen olennaisimpaan omassa työssä, eikä tarvitse lähteä hakemaan jotain tavaroita mistään. He tuovat ne aina paikan päälle.”

Ossi Neuvonen

Asiakkuus tulee jatkumaan tulevaisuudessa.

Entä kenelle Ossi Neuvonen suosittelee KK-Pikatekia?

”Voin suositella heitä ihan kaikille, niin yrityksille kuin yksityisillekin.”


Katso referenssejämme

ALS Finland

”Jos tulee eteen jotain hankalampaa asiaa tai pitää selvittää joku tuotteeseen liittyvä homma, he kyllä auttavat nopeasti. Kommunikointi hoituu pääasiassa suoraan puhelimitse Pentin kanssa.”

Nina Ähkönen, Ostaja

Lue lisää

Greenfox

”Olemme erityisen tyytyväisiä Pikatekin toiminnassa luotettavaan palveluun ja siihen että kaikki tavarat toimitetaan suoraan meille. Palvelun ansiosta säästyy paljon aikaa, kun ei tarvitse lähteä- etsimään ja hakemaan tarvittavia tavaroita mistään.”

Tiina Savolainen, Toimitusjohtaja

Lue lisää

Vemta

”Heidän tarjoama palvelu on kokonaisuutena erinomaista. Suurin hyöty tästä on se, että voi keskittyä siihen olennaisimpaan omassa työssä, eikä tarvitse lähteä hakemaan jotain tavaroita mistään. He tuovat ne aina paikan päälle.”

Ossi Neuvonen, Ostaja

Lue lisää

FamiFarm

”Suosittelen Pikatekia kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat erilaisia pakkaus- tai muita tuotantotarvikkeita. Ja jotka on sopivan fyysisen etäisyyden päässä heistä. Heiltä saa hyvää apua arjen toimintaan.”

Jussi Loimusalo, Talouspäällikkö

Lue lisää

VARKAUS

Pikatek Oy
Kampikuja 3, 78200 Varkaus
Ma-pe klo 8.00-16.00

010 666 5590
myynti@pikatek.fi

JOENSUU

Pikatek Oy
Helinintie 4, 80130 Joensuu
Ma-pe klo 9.00-15.00

010 666 5570
myynti@pikatek.fi

LIITY SOPIMUSASIAKKAAKSI

  • Oma hinnastot ja alennetut hinnat
  • Vaihtuvia asiakastarjouksia
  • Yllätysetuja
  • Asiakastapahtumia

Liity sopimusasiakkaaksi

Copyright © 2024 Pikatek Oy